Tarieven

- Eerste consult nieuwe patiënt (uitgebreide intake inclusief updates) € 90,00
- Eerste consult terugkerende patiënt met een nieuwe klacht (inclusief updates) € 65,00
- Vervolgconsult € 45,00
- Spoedconsult nieuwe patiënt € 50,00
- Spoedconsult onder behandeling staande patiënt € 30,00

Het homeopathische middel is bij de consultprijs inbegrepen. Ook tussentijdse wijzigingen in de behandeling die leiden tot een nieuw homeopathisch middel, zijn te allen tijde bij de consultprijs inbegrepen.

 

Berekening reiskosten

Bij bezoek aan huis of op stal zijn de reiskosten € 0,20 per kilometer vice versa. Voor de berekening van het aantal kilometers wordt de routeplanner van de ANWB gebruikt (snelste route). Via deze link wordt in een nieuw venster de routeplanner van ANWB geopend. 

 

Nota

De nota wordt met het middelenvoorschrift per e-mail meegestuurd en mag achteraf worden overgemaakt.

 

De wet

Wettelijk is geregeld dat alleen dierenartsen dieren mogen ‘behandelen’. Dit houdt in dat ik geen medische diagnose kan en mag stellen. Hiervoor verwijs ik je dan ook door naar de dierenarts.

Daar waar op deze site wordt gesproken over ‘de behandeling’, wordt de homeopathische behandeling bedoeld. Deze is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het dier en daarmee niet vergelijkbaar met een behandeling zoals deze wordt uitgevoerd door een dierenarts.

 

Beroepsaansprakelijkheid

Ik ben verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Hierdoor ben ik gehouden aan de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken (opent in een nieuw scherm).