Even voorstellen

Mijn naam is Heidi Driessen. Sinds 2009 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat voor dieren.

Al vele jaren ben ik gefascineerd door de klassieke homeopathie. Dat zo’n kleine prikkel zoveel effect kan hebben en dat de grondstoffen voor deze therapie in de natuur voorhanden zijn, heb ik altijd heel bijzonder gevonden. Daarnaast ben ik gefascineerd door dieren. Ik heb graag dieren om me heen, geniet van de interactie met hen en geef ze graag onvoorwaardelijk wat ze nodig hebben. Toen het mogelijk werd om klassieke homeopathie voor dieren te studeren, viel alles op zijn plaats en werd mijn langgekoesterde wens om met en voor dieren te werken, vervuld.

Na drie jaar ambulant gewerkt te hebben, werd begin 2012 mijn praktijkruimte gebouwd. De schuur achter het huis is opgeofferd en qua grootte verdubbeld tot een bescheiden, gezellige praktijkruimte waar ik gezelschapsdieren kan ontvangen. Paarden en dieren die niet kunnen reizen, bezoek ik thuis of op stal.


Mijn missie

Mijn missie is om de gezondheid van dieren duurzaam te herstellen met behulp van klassieke homeopathie. Ik zou niets liever willen dan dat alle dieren kennis zouden kunnen maken met deze zachte, natuurlijke, diepgaande geneeswijze. Daarom streef ik ernaar de kracht en de mogelijkheden van klassieke homeopathie uit te dragen zodat deze geneeswijze voor dieren breder bekend wordt.


Mijn specialismen

Je kunt bij mij met alle klachten van je dier terecht, zowel acuut, chronisch, mentaal/emotioneel als fysiek. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in mentaal/emotionele klachten en klachten van het ouder wordende dier. Nieuwsgierig wat ik voor jouw dier zou kunnen betekenen? Lees dan hier verder.


Wat je van mij mag verwachten...

Jouw dier staat bij mij voorop. Ik zal er alles aan doen om een goed passend voorschrift voor je dier te maken. Ik ben zorgvuldig, neem geen overhaaste beslissingen, maar streef wel naar snelle verbetering van de klachten en duidelijke voortgang in de behandeling. Homeopathie heeft de naam een langzame geneeswijze te zijn. Dat is zeker niet het geval. Klachten die al vele jaren bestaan, zijn natuurlijk niet in enkele weken opgelost, maar er moet wel een zichtbaar pad naar verbetering zijn, ook op korte termijn.

Tijdens de behandeling worden diverse contactmomenten ingepland, variërend van korte telefonische updates tot (telefonische) vervolgconsulten. Daarnaast ben ik 4 dagen per week bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur en daarbuiten via mijn mobiel.


... en wat ik van jou verwacht.

Om de behandeling succesvol te laten verlopen, verwacht ik ook iets van jou. Immers, jij bent de spreekbuis voor je dier. Jij ziet je dier dagelijks en kunt de veranderingen het beste en het snelste waarnemen. Veranderingen zijn onvoorspelbaar en vinden zeker niet altijd plaats in aanloop naar een afgesproken contactmoment, maar ze vragen mogelijk wel tussentijds aanpassing van het voorschrift. Daarom vraag ik je mij te allen tijde te informeren over veranderingen. Telefonisch als het urgent is, via mail of WhatsApp als het informatief is.